Starten met ontregelen. Dat doe je met de [Ont]Regel startersbox!

Vanaf vandaag is de [Ont]Regel startersbox te bestellen. Een box waarmee je als zorgprofessional op de eigen werkvloer kunt starten met het verminderen van (onnodige) administratie. De box is er voor alle zorgprofessionals maar in eerste instantie gemaakt voor mensen in de zorg met een aansturende of leidinggevende functie. En hij is kosteloos!

Wat is het en wat zit in de [Ont]Regel startersbox?

De [Ont]Regel Startersbox is letterlijk een doos met daarin hulpmiddelen die jou als zorgprofessional helpt om een start te maken bij het verminderen van (onnodige) administratie op de eigen werkvloer. Het inspirerende magazine in de box staat vol met voorbeelden van (ervaren) ontregelaars. Door middel van de ontregelkansen kaart verzamel je alle ontregelkansen. Ook de ontregelstickers kunnen hierbij helpen! Het stappenplan in de box wijst je letterlijk de weg in de aanpak. Hiermee wordt ja als gebruiker stap voor stap meegenomen in het ontregelproces. Vergeet niet om na ieder ontregelsucces een foto te maken en je succes te delen met de #weditit #ontregeldiezorg. Hiermee inspireer je andere zorgprofessionals namelijk om ook te starten.

Wil jij ook starten met ontregelen?

Vraag dan een [Ont]Regel startersbox aan! Enige voorwaarde hiervoor is dat je in de zorg werkt en echt wilt starten met ontregelen. Vraag de gratis box aan via [Ont]Regel Startersbox | Wat doet ORDZ? | (Ont)Regel de Zorg. Je kunt per persoon één box aanvragen. Wil je meerdere boxen? Kijk dan in eerste instantie of je de box intern kunt doorgeven of delen. De inhoud van de box is ook digitaal of als druk- of printbestanden beschikbaar.